TILBUD

Oppussing av hus

Trenger huset ditt en oppfriskning eller generell oppussing? Uavhengig av mengden av arbeidet som utføres, er hver oppussing forbundet med vanskelige beslutninger og mange vanskeligheter. Vi vet hvor vanskelig det er å utføre oppussingsarbeider i egen bolig, og derfor vil vi gjøre vårt ytterste for å oppfylle forventningene til selv de mest krevende kunder. Firmaet vårt tilbyr rask og effektiv oppussing av boliger, slik at du slipper å bekymre deg for noe. Vi diskuterer alle krav under det første møtet. Sammen utarbeider vi den beste handlingsplanen som er tilpasset dine behov. Vi velger og bestiller materialer og tar oss av omfattende gjennomføring og perfekt etterbehandling

Oppussing av leiligheter

Vi tilbyr generell oppussing av leiligheter for de mest krevende kunder, samt gjennomføring av prosjekter i leiligheter for utleie. En omfattende oppussingstjeneste inkluderer alle etterbehandlingsdetaljer.

Oppussing av kontorer

Vi tilbyr også oppussing av kontorlokaler. Vi kan garantere den høyeste standarden for etterbehandling. Vi vil gjennomføre prosjekter av kontorlokaler som er utarbeidet av arkitekter fullt ut.

Bygging av hus fra bunnen av

Bygging av hus fra bunnen av er en vanskelig oppgave som trenger kjennskap til bygg- og anleggsbransjen og mange års erfaring. Vi tilbyr omfattende byggetjenester for å skape ditt drømmehus fra grunnmurer til etterbehandling. Vi legger merke til alle detaljene og lytter til kundens behov. Vi tilbyr rådgivning i tråd med dagens trender.